Forældrefjer og hygge

Invitation til opstarts pizza og badminton onsdag 18/9

Hermed indbydes ungdomsspillere, forældre og søskende til RBC Ungdomsspillere i Rødovre Stadionhal til pizza og badmintonaften onsdag d. 18/9 fra 17-20 (der er normal træning fra 16-17).

Formål og Udbytte
• Initiativet er en udløber af visionsarbejdet med DGI og har til formål at skabe et bedre sammenhold mellem spillere, forældre og trænere . Samtidig håber vi at skabe en ny tradition, få alle forældre med på BadmintonPlayer og bare have lidt sjovt laugh

Program for eftermiddagen:
• 16-17 Normal træning for ungdomsspillere
• 17-19 Fællestræning og spil med ungdomsspillere, søskende og forældre for alle niveauer (inkl. opvarmning, instruktion / teknisk træning, holdkamp børn mod forældre, rundt om nettet ++)
• 19-20 Bad, omklædning, spisning, introduktion / instruktion i BadmintonPlayer på computer i hallen

Pris og tilmelding

• Bindende tilmelding sker via MobilePay ved at betale 50 kr per deltager (halv pris for børn max 7 år) til Williams far på 31450388 (Claus Møldrup). Vigtigt: Skriv navn på ungdomsspiller og antal deltagere, inkl. ungdomsspiller, f.eks. ”William Møldrup, 4” for William, forældre og storebror).

• Drikkevand er gratis og ellers skal man medbringe penge til køb af sodavand eller andet i Cafe Tutten

Medbring
• Indendørs sko, sportstøj og badmintonketcher (vi har nogle til låns, men ikke nok til alle) og godt humør wink

Frist for deltagelse

• Sidste frist for tilmelding er søndag d. 15/9. Bemærk: Tilmelding er først til mølle, og vi kan være max 40 deltagere (hvis for mange returneres indbetaling)

Vel mødt og ser frem til en hyggelig aften.

Mark, Claus, Daniel og Nikolaj

Slip for at lave aftensmad og hyg med dit barn smileywinklaugh

Klik på knappen herunder for at komme direkte til indmeldelse.

Rabat til Rødovres medlemmer. Klik på billedet for at besøge hjemmesiden.
Træningstider
Besøg vores side