Vejledning til forældre

Kære Alle ungdomsspillere og ikke mindst forældre
Her kommer en række punkter med vigtig infosmiley

1 - Uge 17 er sidste uge med almindelig træning før sommerferien.

2 - Mandage fra 2/5 - 20/6 er der træning kl. 16-17.30 i Stadionhallen for dem, der har lyst. Der er ikke fast træner, så der skal være en forælder til stede. 2 og 9 maj er på plads, så det drejer sig om 5 mandage, der skal besættes.

3 - KLUBMESTERSKAB lørdag d. 7/5 kl. 10-16. Vi mangler tilmeldinger fra små såvel som store! Tilmeldingslink på RBC's hjemmeside. Kom med til årets højdepunkt! SIDSTE FRIST 30/4.

4 - FORÆLDREMØDE med spisning MANDAG d. 9/5 kl. 16.30-17.30 derefter mad til voksne og børn. Vi vil gerne have feedback på sæsonen, der er gået. Hvad er godt? Hvad kan blive bedre? Gode ideer til næste sæson, så det bliver endnu bedre. I det hele taget - kom til en god dialog med gode ideer, så det bliver endnu sjovere at gå til badminton. TILMELDING til mig af børn og voksne af hensyn til mad senest til klubmesterskaberne d. 7/5.

5 - BADMINTONSKOLER i sommerferien. DGI og RBC arrangerer 'Feriefjer' for 8-12 år i Stadionhallen i uge 26 og uge 27. Det er for begyndere og let øvede, så alle jer der i løbet af sæsonen har fået mnge ranglistepoint, kan med fordel kigge på DGI's stævneside og finde en badmintonskole, der passer til jer.

6 - BETALING for kommende sæson bliver aktiveret www.roedovrebadmintonclub d. 1/6, så vær klar ved tasterne.

7 - Sæsonstart for ALLE træninger OGSÅ i Rødovrehallen er i år sammen med skolestart i uge 32smiley

Vi glæder os til at se rigtig mange børn og forældre til klubmesterskab og forældremøde 7 og 9 maj!

Hilsen Kate og bestyrelsen

I RBC forventer vi, at I forældre er interesserede og engagerede i jeres børns badmintontræning og evt. kampe.

Det er jeres ansvar at holde jer orienterede om arrangementer i klubben. Dette gør I via FB eller via hjemmesiden, som opdateres under bjælken 'kommende begivenheder' hver gang, der er noget nyt i vente.

I deltager aktivt i foreningen og påtager jer gerne små opgaver i forbindelse med diverse arrangementer.

Husk at vores kommunikation primært er via Facebook.

I tager gerne selv initiativ til aktiviteter og får andre forældre med til at hjælpe.

I sørger for, at jeres barn har et stabilt fremmøde samt opmuntrer det til at deltage i turneringer. Der er turneringer på alle niveauer.

Nedenstående billede er link til mere information til dig som forælder.

Vi tager meget gerne imod input til forbedringer. Sammen kan vi gøre RBC til et rart sted at væresmileyheart
Klik på knappen herunder for at komme direkte til indmeldelse.

Rabat til Rødovres medlemmer. Klik på billedet for at besøge hjemmesiden.
Træningstider
Besøg vores side