Beretninger

Formandens beretning 25. maj 2021

Så er en spændende sæson gået for Rødovre Badminton Club.

Noget i den stil plejer Jeg at indlede med, men denne sæson har overhovedet ikke været spændende rent sportsmæssigt for så vidt angår slut februar og frem. Til gengæld er det spændende hvor længe vi skal være underlagt Covid-19´s åg. Jeg håber det bedste, men frygter det værste.

Sådan indledte Jeg sidste år den 24 juni.
I år holder vi ikke nødgeneralforsamling som sidste år, men det gik som Jeg frygtede, og nu kan vi så bare håbe på, at der er lysere tider forude.

Som sidste år håber Jeg ikke at denne krise kommer til at koste for meget på medlemssiden, men frygter omvendt, at nogle er blevet behageligt anlagt og egentlig ikke tænker sig om både på det fysiske og det sociale område.

Som sidste år vil Jeg gerne takke de trofaste medlemmer, samt trænere og bestyrelsen – det er lidt op ad bakke. Personligt har Jeg stadig en stor tomhedsfølelse.

Ungdomsafd. Blev nævnt for sit store arbejde sidste år, og vi kan kun tage hatten af for den fantastiske fremgang, der har været, på trods af krisen, og med den kampånd fra Kate m.fl. har lagt for dagen kan vi kun være optimistiske.

Jeg lovede sidste år Kate, at opfatte mig i korthed, så Jeg vil igen bare ønske al mulig held og lykke i tiden der kommer til os alle sammen. Nu skal alle bare få et stik hurtigst muligt, så vi kan se en hverdag forme sig igen.

Søren Nygaard
Klik på knappen herunder for at komme direkte til indmeldelse.

Rabat til Rødovres medlemmer. Klik på billedet for at besøge hjemmesiden.
Træningstider
Besøg vores side