Vejledning til forældre

OPSTART SÆSON 20/21

Kære Alle RBC'ere.

Sæsonen starter i uge 33 mandag kl. 16-17.30 i Stadionhallen for turneringsspillere, men først 1/9 i Rødovrehallen og Stadionhallen om onsdagen.   Se hjemmesiden for tider og små ændringer i træningstider.

LØRDAG d. 5/9 bliver en helt SÆRLIG DAG, hvor I allesammen skal komme i Stadionhallen til et SÆRLIGT ARRANGEMENT med video og fotosession samt en masse badminton som på en NORMAL TRÆNING. Intet farligt Skal bruges til promovering af badminton i RBC.

MINITON starter lørdag d. 5/9 kl. 9-10.

U11 og U13 begyndere kl. 10.15 - 12.

Kl. 12 - 12.30 uddeling af pokaler for sæson 19/20 for ALLE ( også dem, der starter spil senere ).

Formiddagsspillerne inviteres til en burger og sodavand på Burger King efter uddeling af pokaler. GRATIS, men tilmelding til mig. Svar på mail, tak.

U13 øvede og U15/17 kl. 12.30 - 14.15.

Burger og sodavand også til jer. GRATIS, men tilmelding til mig. Salg af lodsedler fra juletid finansierer Burger King arrangement.

BEGYNDERSTÆVNE for 9-13 år - et godt bud på dato er 31/10, men hold øje med Facebook og hjemmeside.

I kommende sæson har vi hold i både U11, U13 og U15 hvis der også forefindes forældre som holdledere. Der vil komme en bruttotrup til de pågældende hold.

Hilsen Kate, RBC

I RBC forventer vi, at I forældre er interesserede og engagerede i jeres børns badmintontræning og evt. kampe.

Det er jeres ansvar at holde jer orienterede om arrangementer i klubben. Dette gør I via FB eller via hjemmesiden, som opdateres under bjælken 'kommende begivenheder' hver gang, der er noget nyt i vente.

I deltager aktivt i foreningen og påtager jer gerne små opgaver i forbindelse med diverse arrangementer.

Husk at vores kommunikation primært er via Facebook.

I tager gerne selv initiativ til aktiviteter og får andre forældre med til at hjælpe.

I sørger for, at jeres barn har et stabilt fremmøde samt opmuntrer det til at deltage i turneringer. Der er turneringer på alle niveauer.

Nedenstående billede er link til mere information til dig som forælder.

Vi tager meget gerne imod input til forbedringer. Sammen kan vi gøre RBC til et rart sted at væresmileyheart
Klik på knappen herunder for at komme direkte til indmeldelse.

Rabat til Rødovres medlemmer. Klik på billedet for at besøge hjemmesiden.
Træningstider
Besøg vores side