Vejledning til forældre

I RBC forventer vi, at I forældre er interesserede og engagerede i jeres børns badmintontræning og evt. kampe.

Det er jeres ansvar at holde jer orienterede om arrangementer i klubben. Dette gør I via FB eller via hjemmesiden, som opdateres under bjælken 'kommende begivenheder' hver gang, der er noget nyt i vente.

I deltager aktivt i foreningen og påtager jer gerne små opgaver i forbindelse med diverse arrangementer.

Husk at vores kommunikation primært er via Facebook.

I tager gerne selv initiativ til aktiviteter og får andre forældre med til at hjælpe.

I sørger for, at jeres barn har et stabilt fremmøde samt opmuntrer det til at deltage i turneringer. Der er turneringer på alle niveauer.

Nedenstående billede er link til mere information til dig som forælder.

Vi tager meget gerne imod input til forbedringer. Sammen kan vi gøre RBC til et rart sted at væresmileyheart
Klik på knappen herunder for at komme direkte til indmeldelse.

Rabat til Rødovres medlemmer. Klik på billedet for at besøge hjemmesiden.
Træningstider
Besøg vores side