Beretning for seniorafdelingen sæson 2017/18:

Seniorafdelingen kæmper fortsat for at få fodfæste, selv om der er tilgang, er der desværre også afgang af medlemmer. Sidste år kunne jeg fortælle at vores 1 seniorhold rykkede op i serie 1, hvilket var meget positivt og at vores mål var at komme til at ligge i toppen af serie 1 efter næste sæson. Dette må siges at være nået da vi slutter som nummer 3 med både en vundet holdkamp mere end nummer 2 og en vundet kamp mere, men desværre med et point mindre. Vi ligger så højt og tæt på toppen som vi kan uden at rykke op. Det skal dog siges at der er nedlagt en protest i forhold til Skovshoveds måde at opstille deres hold på i sidste runde, men vi afventer endnu resultatet af denne.

Vores 2. hold skulle spille i serie 4, og vores mål var at det kom op i serie 3 ved slutningen af denne sæson. Det må siges at være nået da vi allerede, uvist af hvilken grund, lå i serie 3 ved turneringens start. Vi blev nummer 6 i serien, hvilket betyder at vi ligger over nedrykningsstregen og dermed forbliver i serie 3.

Målet med næste sæson er derfor at rykke op i Københavnsserien med førsteholdet og fastholde placeringen af andetholdet i serie 3.

Vi har 2 gange i løbet af sæsonen haft annonce i Rødovre lokal nyt omkring rekruttering af nye spillere både seniorer og veteraner. Vi har haft en artikel i omkring vores skift af træner ved sæsonens start. Her ud over har vi haft adskillige opslag på Facebook, omkring holdkampe m.v. Vi vil fortsat gøre en aktiv indsats på at få rekrutteret nye spillere og beder vores medlemmer til ligeledes at rekruttere hvis de har mulighed for det.

Til sidst vil jeg gerne takke vores træner for en rigtig god indsat i år og for at han har sagt ja til at træne endnu en sæson. Jeg vil opfordre alle medlemmer til at prikke mulige sponsorer på skulderen i forhold til at sponsere klubben, samt opfordre jer til at hjælpe med klubarbejdet i det omfang I har mulighed og kræfter til det.

Seniorudvalgsformand.

Dorthe Martinsen.